Skip to main content

O nama

Digitalna povezanost i lokalna prisutnost
Donosimo digitalni iskorak i globalno i lokalno

Od svitanja do sumraka, donosimo domaće i strane vijesti i pakete na Vaš prag.

vergl_cim_se_okrenes O nama
vergl_digital O nama

Grupa Vergl (Vergl d.o.o. i Vergl plus d.o.o.) je u novinskoj prodaji i distribuciji od 1995. godine dostavila preko 23.000.000 domaćih i stranih novina i časopisa svojim korisnicima od građana, preko većine veleposlanstava u Hrvatskoj, hrvatskih ministarstava, vodećih medijskih kuća, do najvećih tvrtki koje posluju u Hrvatskoj.

Na polju brzih dnevnih dostava u gradu Zagrebu Vergl je izgradio prepoznatljivost i na svoj jedinstven način uspješno obavlja sve više dostava.

Uz posao distribucije novina i časopisa, Vergl je također distributer PressReadera, globalnog digitalnog kioska koji nudi pristup do više od 7000 novina i časopisa iz cijelog svijeta. Vergl je regionalni zastupnik PressReadera u Europi, posebice u srednjoj i južnoj Europi. Čuvajući tiskanu distribuciju ide u susret digitalnim izazovima, s namjerom da se mogućnosti PressReadera prvenstveno implementiraju u velike sustave dostupne građanima i turistima, ne ugrožavajući lokalne tiskane medije, izostavljajući njihova izdanja u ponudi. Verglova distribucija PressReadera veliki je korak naprijed za tvrtku, budući da proširuje svoj domet na novu publiku i svojim klijentima pruža još više mogućnosti za informiranje. Vergl je predan pružanju najbolje moguće usluge svojim klijentima, kako u tiskanom tako i u digitalnom obliku. Vergl je vrijedan partner za tvrtke, organizacije i pojedince koji trebaju biti informirani o aktualnim događajima.

Close Menu

About Salient

VERGL d.o.o.
Radnička cesta 1 A,
10000 Zagreb,
Hrvatska

T: +385 1 4651 104
E: vergl@vergl.hr