Skip to main content

vergl-plus Digitalne novine Digitalna rješenja

Slide Background
7000+ NASLOVA ZA VAS ILI VAŠE POSLOVANJE
presssareader-invert Digitalne novine

Digitalne novine

Izbor novina i časopisa
da ti se zavrti
digitalne_novine_vergl Digitalne novine

Unaprijedite način čitanja novina i časopisa

Pomažemo čitateljima da poboljšaju korisničko iskustvo čitanja u svakoj prilici u životu i poslovanju ili na putovanju.

Iskoristite svoje partnerstvo s PressReaderom kako biste privukli pozornost svojih korisnika brendiranim publikacijama, porukama dobrodošlice i suptilnom prilagodbom unutar aplikacije.

Vaše goste povezujemo s lokalnim, nacionalnim i međunarodnim vijestima najuglednijih novinara i izvora iz publikacija koje poznaju i kojima vjeruju.

np-1 Digitalne novine
np-2 Digitalne novine
pressreader Digitalne novine
prrcta Digitalne novine

Velike tvrtke i poslovanja

Velike tvrtke i poslovanja (lanci trgovina, osiguravatelji, banke, teretane…) uobičajeno komuniciraju sa svojim članovima, kupcima ili korisnicima usluga putem programa vjernosti. Ugovaranjem suradnje s PressReaderom ta poslovanja osim što permanentno omogućuju besplatno čitanje tisuća vrhunskih novinskih naslova, dobivaju digitalni kanal za komunikaciju sa svojim klijentima te im mogu izravno slati važne obavijesti o vlastitoj ponudi. Uz to se i njihovi povremeni klijenti, za vrijeme boravka u poslovnim prostorima, putem hotsportova mogu besplatno koristiti PressReaderom i obavijestima o trenutnim aktualnostima. Svjetska iskustva pokazuju da klijenti rado koriste kartice lojalnosti povezane s PressReaderovom ponudom.

Hoteli, turističke zajednice, lječilišta

Mnogi od najvećih svjetskih turističkih lanaca svoje goste u redovnoj ponudi privlače i novinskim naslovima zemalja iz kojih turisti dolaze. Kroz suradnju s PressReaderom gostima nude više od 7000 naslova na 60 jezika i svatko na odmoru može pronaći veliki izbor izdanja na jeziku koji razumije, a može odabrati i neki od tisuća naslova na drugim jezicima i samo jednim klikom na ekranu svog mobitela, tableta ili računala cijeli časopis će biti preveden na jezik koji poznaje. Na jednak način može i poslušati odabrani članak u audio prijevodu. Prednosti suradnje s PressReaderom koriste i drugi ponuđači smještajnih usluga širom svijeta, kao primjerice lječilišta i domovi za stare.

Marine i nautički turizam

Nautičari su zahtjevna i zahvalna klijentela. Mnogi od njih krstare svjetskim morima i oceanima i vrlo dobro znaju koje usluge im trebaju na putovanjima, ali i u marinama. Jedna od njih je svakako i praćenje vijesti i događanja iz cijeloga svijeta, ali i sve relevantne informacije o ponudi vezanoj uz marinu koju odabiru na svome putovanju kao destinaciju ili tranzitnu postaju. Stoga su mnogi od njih navikli koristiti PressReader na putovanjima i u marinama. U isto vrijeme marine koriste IT mogućnosti PressReadera za komunikaciju sa svojim klijentima i u periodima kad nisu na vezu. To im omogućava da i tijekom godine svoje partnere „drže na vezi“ kroz digitalni kanal komunikacije uspostavljen kroz suradnju s PressReaderom.

Aviokompanije i zračne luke

Besplatno pregledavajući tisuće novinskih naslova putnici u tranzitu, čekajući na svoje letove u salonima zračnih luka, preuzimaju časopise i novine po vlastitom odabiru, u kojima će za vrijeme svojih letova, u offline modu, uživati čitajući ih u avionima. To im sve omogućuju PressReaderovi partneri aviokompanije i zračne luke širom svijeta. Slobodan pristup PressReaderu za putnike uključuje unaprijed poznato vrijeme prije, za vrijeme i poslije leta. Tijekom godina milijuni ljudi su se koristili ovom uslugom.

Knjižnice i sveučilišta

Mnoge od najvećih svjetskih knjižnica su dugogodišnji korisnici usluga PressReadera. One svojim članovima nude PressReader kao alat za informiranje, ali i istraživanje područja interesa kojim se članovi bave. PressReader u ponudi za knjižnice i sveučilišta ima i dodatne mogućnosti, kao na primjer pretraživanje arhiva pojedinih novinskih izdanja što može biti velika pomoć u istraživanju specifičnih tematskih područja.

Upravna tijela i javne ustanove

Na lokalnoj ili regionalnoj razini kroz suradnju s PressrRaderom, digitalnim kanalom komunikacije, upravna tijela mogu omogućiti turistima i građanima putem hotspotova ili geokoordinata sve relevantne informacije o turističkoj, kulturnoj, gastronomskoj, zdravstvenoj ili bilo kojoj drugoj važnoj ponudi na području kojim upravljaju. Na primjer svi građani i turisti Singapura se već godinama besplatno koriste uslugama PressReadera.

Najveći svjetski digitalni novinski kiosk

 

Kanadska tvrtka PressReader, najveći svjetski digitalni kiosk novina i časopisa, prisutna je u više od 120 zemalja, nebrojeno gradova, najvećih aviokompanija, lanaca hotela, velikom broju knjižnica, marina, brodarskih kompanija, fakulteta i mnogih drugih ustanova i poslovnih subjekata. Posredstvom hrvatskog partnera, grupe Vergl (Vergl d.o.o. i Vergl plus d.o.o.), PressReader dopire u Europu, posebice u srednju i južnu Europu, kao i do različitih hotspotova i geokoordinata.

PressReader u ponudi ima najprestižnije naslove digitalnih časopisa, kao npr. Vogue, Forbes, Variety, Science Illustrated, Elle, Cosmopolitan, The Insider, National Geographic, PC World, Traveller, House&Garden, Newsweek, Macworld, Top Gear, Rolling Stone, Focus, Modern Dog, Auto Express i 7000 drugih naslova na 60 jezika.

Časopisi se mogu čitati na izvornom jeziku, a dostupan je i prijevod na 26 svjetskih jezika. Jedna od standardnih usluga PressReadera jest ta da se slabovidnim osobama i svima koji tako žele odabrani članci iz časopisa čitaju naglas.

Velikim korisnicima, kao što su primjerice gradovi i turističke destinacije, PressReader omogućava korištenje svoje aplikacije kao komunikacijskog kanala prema svojim sugrađanima, gostima grada i turistima.

Aplikacijom PressReader se mogu koristiti svi, a ona se uz višenamjensku mogućnost korištenja može integrirati u različite mobilne ili fiksne sustave.

mobpress Digitalne novine

pressreader-300x67 Digitalne novineDIGITALNI ISKORAK U KOMUNIKACIJI

 

7000+ naslova
120+ zemalja
60+ jezika
26 jezika na koje se može prevesti
26 jezika na kojima je omogućeno audio čitanje prijevoda
30 milijuna instalacija

14+ milijuna aktivnih mjesečnih korisnika na internetu
750 tisuća aktivnih mjesečnih korisnika preko pristupnih točaka (hotspotova)
200-250 tisuća novih instalacija mjesečno
4+ milijuna preuzimanja novinskih izdanja mjesečno
92% izdanja je pročitano svaki mjesec

Close Menu

About Salient

VERGL d.o.o.
Radnička cesta 1 A,
10000 Zagreb,
Hrvatska

T: +385 1 4651 104
E: vergl@vergl.hr